Роками ви використовували капсули для прання неправильно: У чому помилка

Виявляється, помиляються багато господинь

Зараз є багато видів засобів для прання. Хтось обирає класичні порошкові, хтось желеподібні, а багато господинь віддають перевагу капсулам. Однак користуватися такою побутовою хімією вміють не всі.

У цих капсулах є одразу три засоби: концентрований гель для прання, плямовивідник і відбілювач. Є формули, до складу яких додають кондиціонер для білизни або речовини для пом'якшення води.

Проте ці капсули активізовуються тільки після повного розчинення оболонки.

Тож прати у режимі холодної води з цими капсулами не варто, адже вони починають працювати за температури від 30 градусів. Також не потрібно брати капсули мокрими руками, інакше вони порвуться.

Буває, коли після завершення циклу прання капсули лишаються цілими. Причиною цього може бути недостатній обсяг білизни у барабані. Недоліком капсул є ще те, що їх не можна використовувати для ручного прання і замочування.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень