Різниця вражає: У мережі порівняли підписи українських гетьманів і московських царів (ФОТО)

Цікаве порівняння

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У мережі опублікували фото аркуша пергаменту, на якому продемонстрували підписи українських гетьманів і московських царів.  

Підписи українських гетьманів і московитських царів. Це приблизно і є причиною приховування московитами більшості їх архівів. Бо то є прямий доказ їх безмежної тупості, – написав користувач мережі Олег, який опублікував фото з підписами.

Інші ж користувачі мережі думають про це так:

  • У «совку» і постсовковій Україні досі усталена догма, що чим вищий начальник, тим примітивніший підпис. Насправді все правильно. Неосвіченість і дикість, загорнута в брехню і пихатість.
  • Таку круту каліграфію втрачено. Пострадянська освіта не давала такого.
  • Це перемога, москалі точно програють, бо в їхніх царів були некрасиві підписи.
  • Не хочу псувати вам «перемогу», але розмір підпису не вказує на розумові здібності. Великі незручні підписи – це просто дешеві понти. Хіба що нерівність ліній імператорських підписів вказує на те, що писали вони самі дуже рідко.
  • Оце дослівно, «як курка лапою». Таке враження, що крім власного імені, яке вони насилу нашкрябали, більше нічого не вміли писати.
  • Цей підпис як і великий герб. Хто сказав що кожен раз його писав гетьман, а не писар? Хто сказав що його взагалі писав гетьман?

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень