Рівнянку розвели інтернет-шахраї (ФОТО)

Вона онлайн замовила вбрання

На шахраїв поскаржилася рівнянка Олена Шарафан. Вона побачила у Фейсбуці рекламу дешевих костюмів з льону від сторінки Bestiya shop і замовила собі вбрання.

Однак так його і не отримала, про що розповіла у соцмережі. 

Після оплати замовлення (ціна костюма - 799 грн - Ред.) я так і не могла сконтактувати із будь-ким із виконавців для уточнення щодо відправки замовлення.

 

По-друге, при отриманні на пошті мої підозри зросли, коли мені повідомили, що відкривати посилку для огляду товару не можна.

 

І бубочка на тортику...відкривши посилку вдома, я побачила....АБСОЛЮТНО «ЛІВИЙ» товар. При тому, що під час замовлення двічі наголосила про колір, розмір і саме замовлення (білий лляний костюм 50-го розміру)... я отримала бежевий синтетичний костюм 40-42 розміру.

 

І, звичайно, добитися до когось, щоб прояснити ситуацію, НЕМОЖЛИВО!

Олена Шарафан повідомила, що збирається звернутися у Держспоживслужбу зі скаргою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень