Рівненських регбістів відсторонили від фіналу чоловічої Вищої ліги

Рівнянам зарахували технічну поразку

Нещодавно ми писали про те, що РК «Рівне» обіграв криворізький «Гірник» і вийшов у фінал чемпіонату з регбі-15 серед чоловічих команд. Однак, рішенням Дисциплінарного комітету Федерації Регбі України нашій команді зарахували технічну поразку за неспортивну поведінку під час матчу півфіналу, який відбувся 15 жовтня у Кривому Розі.  Як нам пояснили в РК «Рівне»:

Під час і після матчу арбітр не висловлював жодних претензій до рівненської команди, а згодом звернувся з протестом у Дисциплінарний комітет. Щодо РК «Рівне», то представники команди претензії мали одразу: через неналежний стан поля, відсутність лікаря та комісара матчу. З цієї причини гру зупинили на 10 хвилин – рівняни радилися чи варто продовжувати зустріч. Саме ця ситуація й стала офіційною причиною подання арбітром протесту. Але ж чому після гри?

Тепер, згідно з вердиктом Федерації, у фіналі зіграє «Гірник», а рівняни гратимуть за 3-4 місце. Чи вийде РК «Рівне» на цю гру, поки невідомо. В команді нині вирішують це питання.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень