Рівненський фристайліст Котовський заговорив про старти на Олімпіаді 

Якби не коронавірус (с)

Фристайліст збірної України на Олімпіаді у Пекіні, рівнянин Дмитро Котовський прокоментував свою поразку. Спортсмен зізнався, що пропущені через коронавірус старти вплинули на його готовність змагатися у кваліфікації. Дмитро Котовський, після перегляду трансляції, зізнався, що дуже перенервував. 

 - Те, що довелося пропустити тренування, дало знати про себе. Але я вважаю, що все одно міг зробити кращі стрибки. Я не очікував такого мандражу на старті, тому що до того, як під'їхав, був спокійний.

 

Міг себе стримувати думками, але потім дуже важко це далося. Я б не сказав, що сильно було важко [після пропуску командних змагань].

 

Для мене все, що не робиться, те на краще. Якщо так трапилось, значить, так і повинно бути. Але коли я почав дивитися пряму трансляцію, стало прикро дуже, тому що ми реально були претендентами на медаль.

 

Якби ми не пропустили всі ці змагання та тренування, можливо, виступи були б на цей час кращими, ніж те, що маємо, - цитує Дмитра Котовського Суспільне. 

Нагадаємо, на Олімпіаді Котовський посів 15-е місце. А командні змагання, разом із Новосад та Полюк, пропустив через коронавірус. 

Котовський. Фото - НОК України.
Котовський. Фото - НОК України.

До речі, для Дмитра Котовського - це перша Олімпіада. Тож він здобув цінний досвід, переконують його близькі та тренери. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень