РФ наступала на чотирьох напрямках фронту, за добу втратила близько 600 військових – Генштаб ЗСУ

Ворог атакує і зазнає втрат

За минулу добу на фронті між силами оборони та російськими окупантами відбулося 30 бойових зіткнень, армія країни-агресора безуспішно вела наступ на лиманському, авдіївському та мар'їнському напрямках, на інших – атакувала позиції українських військових та населені пункти України з різних видів озброєння.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штаб ЗСУ, опублікованому 3 вересня. 

На лиманському напрямку окупанти наступали в районі Новоєгорівки Луганської області, на авдіївському – на сході від Сєверного Донецької області, на мар'їнському – південніше Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області.

«Протягом минулої доби ворог завдав два ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

 

Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

 

Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура», – повідомили в Генштабі й попередили про високу ймовірність нових ударів РФ по території України. 

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на мелітопольському напрямку, захисники закріплюються на досягнутих рубежах та ведуть контрбатарейну боротьбу, додали автори зведення. 

«Авіація сил оборони протягом минулої доби завдала 10 ударів по районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три – по зенітно-ракетним комплексам противника.

 

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили шість районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 12 артилерійських засобів на вогневих позиціях, два склади боєприпасів, два пункти управління та один зенітно-ракетний комплекс противника», – підсумували у Генштабі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень