Ремонт стели у Рівному: на підготовку стіни — майже 200 тисяч грн

Реконструкцію проводитимуть за кошти міського бюджету, проте на баланс міста композицію досі не взяли

Вартість ремонту барельєфа у Рівному, присвяченого пам’яті Героям Небесної Сотні, невідома. Нагадаємо, нещодавно стелу на будівлі на вулиці Соборній неподалік мосту взялися ремонтувати.

Вона не перебуває на балансі жодного з комунальних підприємств. Попри це, зайнятися організацією реконструкції керівництво міста доручило Департаменту інфраструктури та благоустрою Рівнеради.

У відповіді на запит Радіо ТРЕК департамент повідомив, що лише підготовчі роботи до оформлення стіни коштуватимуть близько 200 тисяч грн.

 

Їх виконуватиме компанія «Адамантбуд».

Терміни ремонту і повну вартість робіт у департаменті інфраструктури не знають. Кажуть, це буде відомо після визначення виконавців.

За 9 років композицію досі не взяли на баланс міста. Це питання збираються вирішувати після реконструкції.  

ДОВІДКОВО:

Пам’ятну композицію, присвячену героям Небесної сотні, відкрили у Рівному до свята Покрови (за старим календарем, - ред.), 14 жовтня 2014 року.

Її основу становить малюнок рівненського художника і музиканта Юрія Журавля. Ідею втілив рівненський дизайнер Олексій Огонь.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень