Пиріг з горіхами і яблуками: неймовірно смачний рецепт
Приготувати пиріг з волоськими горіхами і яблуками нескладно, якщо знати простий рецепт
Випічка з горіхами завжди має особливу пікантність, а яблука додадуть легку фруктову нотку. Пиріг з волоськими горіхами і яблуками точно припаде до смаку гостям, а готувати його досить просто.
Інгредієнти:
борошно - 200 г;
яблука великі - 2 шт.;
волоські горіхи - 200 г;
лимон - половина 1 шт.;
цукор - 200 г;
сода - 1 ч.л.;
сіль - 1 щіпка;
розпушувач - 1 ч.л.;
яйця курячі - 3 шт.;
олія - 20 г.
Готуємо яблука: миємо, чистимо від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками (1 см). Додаємо сік половини лимона і цукор, перемішуємо і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин.
Приступаємо до горіхів. Якщо неочищений грецький горіх - позбудьтеся від шкірки. Для цього підсмажте горіхи на сковороді без олії 2-3 хвилини. Потім горіхи треба подрібнити. До горіхів додаємо борошно і розпушувач.
З'єднуємо, горіхову суміш, яблука і яєчні жовтки. Збити білки і поступово акуратно ввести у тісто.
Форму для випічки змастити маслом. Випікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Вийняти пиріг з форми, коли прохолоне.
Подавати горіховий пиріг, прикрасивши за смаком.
Смачного!
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ