«Пташка» подякувала Зеленському й потрапила до пекла – прихильників Порошенка (ФОТО)

«Це, мабуть, її друга «Азовсталь» (с)

Пташка з "Азовсталі" та президент Зеленський

Звільнена з полону захисниця «Азовсталі» Катерина Поліщук, відома за позивним «Пташка», отримала престижну нагороду з рук президента України Володимира Зеленського. Героїчна дівчина присвятила її своїм загиблим побратимам.

При цьому Катерина зробила кілька дописів у себе в інстаграм, в одному з яких, серед іншого, подякувала і президенту Зеленському та висловила йому своє захоплення і підтримку:

- Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але… я вдячна і наполегливо працюватиму далі.

 

Поважаю та всім серцем підтримую нашого Президента, і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник.

 

Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому. Це надлюдська відповідальність та титанічна праця.

 

Критикувати і поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе та свої дії.

 

Це лідер, а не «лідер». Бо він попереду, а не за спинами. Це моя позиція і мені чхати, хто що про неї думає. Вона становилась 24 лютого 2022 року та залишається непохитною.

 

В цих очах втома, вдячність, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюсь жити і боротись з ним. Хто б що не казав. @zelenskiy_official

Після цього, як кажуть, в соцмережах почалося «справжнє пекло»:

Парамедик Катерина "Пташка" з бандурою в оточенні, на "Азовсталі"

Нижче подаємо ще деякі епізоди інтернет-дискусії, яка розгорнулася відучора по всіх соцмережах.

Те, що ви побачите, це лише маленька крапля в морі. Чи навіть в океані, який бурлить та не заспокоюється й донині:

Ви можете прочитати більше коментарів самостійно на різних майданчиках у соцмережах:

«Пташка» подякувала за відзнаку, але наголосила, що найкраща подяка – обійми бійця ЗСУ, який першим зустрів її з полону

Які ви смішні, мої любі зрадофільчики:) поки ви воюєте проти тих, хто бореться за Україну ми працюємо далі. Дякую всеодно що ви є. Хоч і на мою скромну думку ви глибоко помиляєтесь поселяючи розбрат в інфо просторі такої важкої війни, ви всеодно мої брати і сестри, частина мого народу, за який я боротимусь до останнього подиху.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень