Провокації заздрісників – Рибам, радість – Тельцям: гороскоп на 1 серпня

А Скорпіонам зорі віщують перспективні знайомства

ОВНИ

Зараз у вас вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова. Головне - не вірити обіцянкам.

ТЕЛЬЦІ

День подарує відчуття радості та внутрішньої свободи. Це вдалий період для укладення будь-яких угод – співпраця буде тривалою та вигідною.

БЛИЗНЯТА

Цього дня можуть виникнути несподівані проблеми, для вирішення яких потрібно проявити максимальну розважливість і стриманість.

РАКИ

День сприятливий як для любовних справ, так і для робочих процесів. Ви зможете проявити себе непересічною особистістю і здобути схвалення керівництва. 

ЛЕВИ

Постарайтеся зосередитися на професійних справах, тоді на роботі все складеться вдало й ви зумієте з легкістю добитися поставлених цілей. Якщо відчуєте, що з будь-якими питаннями впоратися складно, то відкладіть це завдання та не звертайтеся за допомогою до колег, які можуть приписати собі ваші заслуги.

ДІВИ

Не вимагайте від себе подвигів і не намагайтеся негайно вирішити всі питання. В першу чергу займайтеся тим, що дається вам без особливих зусиль. Утримайтеся від обговорення або засудження, цим ви тільки скривдите людину та викличете реакцію у відповідь. 

ТЕРЕЗИ

Цей день буде плідним, хоча самі ви можете відчувати невдоволення собою. Надмірні навантаження зараз протипоказані, намагайтеся досягати ефективності шляхом правильної організації праці.

СКОРПІОНИ

Зараз варто утриматися від справ, які вимагають занадто активних дій. Роботу потрібно робити ретельно й не поспішаючи. День підходить для всього, що пов'язане з любовними стосунками. Можливі багатообіцяючі знайомства.

СТРІЛЬЦІ

Можете сміливо планувати розмови з впливовими особами - вам вдасться провести їх на високому рівні та з вигодою для себе. Цього дня багато буде даватися вам легше, ніж іншим.

КОЗОРОГИ

Перш ніж щось зробити, добре подумайте та порадьтеся з колегами, членами сім'ї або компетентними особами. Ви будете сповнені сил, а от чи зможете застосувати їх з користю для справи, буде залежати тільки від вас.

ВОДОЛІЇ

Сприятливий період для того, щоб зайнятися реалізацією своїх планів. Не забувайте враховувати думку оточуючих, особливо якщо цінуєте відносини. Утримайтеся від критики та образливих висловлювань на адресу близьких.

РИБИ

Не виключено, що ваші успіхи не дадуть спокійно спати таємним заздрісникам. Можливі провокації. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень