Продюсер «Голосу країни» та «Танців з зірками» зробив зізнання. «Я з'їхався з бойфрендом» (ФОТО)

«Бо це про сміливість бути собою»

Продюсер «Голосу країни» і «Танців з зірками» Володимир Завадюк зробив відверте зізнання щодо свого особистого життя. 35-річний чоловік оголосив, що має бойфренда і вони з ним тепер живуть разом.

Про це він написав у Instagram, пояснивши своє рішення бути відвертим.

— Я можу здаватися впевненою людиною, але я багато сумнівався.

 

Війна змінила моє життя, і я абсолютно чітко усвідомлюю той факт, що жити потрібно тут і зараз. Немає більше часу відкладати щось на потім.

 

Я впевнений, що ця історія знайома багатьом із вас, - поділився Володимир.

— Після того, як почалася війна, я спробував почати робити те, що відкладав, тут і зараз. Вчуся долати сумніви щодня, - розказав він.

Чоловік завів собаку, став посилено вивчати англійську та продовжив здобувати ступінь МВА, побудував інтенсивний графік тренувань, хоча іноді йому «хочеться вмерти посеред доріжки». А найголовніше - з'їхався з коханим.

— Я переїхав зі своєї улюбленої квартири, яка відтепер за блокпостами в урядовому кварталі, на більшу разом з бойфрендом.

 

Я почав щиро говорити про це тут. Мені не легко було зважитись, але я це зробив. Бо це про сміливість бути собою, - зізнався він.

«Щоб не зійти з розуму маємо бути разом ми. Ми, мов ті квіти цієї зими. Не зрозуміло, як вижили ми. Живіть життя... попри все. Дихайте на повні груди. Боріться на своєму фронті до перемоги», - підписав Володимир це фото, на якому він із дизайнером Артуром

— Нам всім треба робити зараз те, про що ми мріяли роками. І більше нічого не відкладати на потім, - закликав Володимир.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень