Притягують успішних та багатих: жінки з цими іменами виходять заміж за мільярдерів

У списку таких імен 8

Психологи та езотерики впевнені, що деякі жіночі імена, наче магнітом, притягують до себе справжніх мільйонерів. Тож, на дуже вдале заміжжя можуть розраховувати власниці цих восьми імен.

У іменах Євгенія, Олександра та Вікторія зберігається подвійна енергетика: жіноча Інь та чоловіча Ян. Такі жінки можуть без проблем впоратися з будь-яким завданням. До того ж позитивно впливають на кар'єрне зростання свого партнера, підтримуючи його на енергетичному рівні.

Одна з найсильніших енергій уособлена в жіночому імені Олеся, яке, як стверджується, поєднує у собі чистоту та кохання. Такі жінки здатні обдарувати партнера чистою та щирою любов'ю, отримують у відповідь гарячу взаємність.

Вміють привернути увагу чоловіків Олени та Аліси. Ці жінки добре знають собі ціну, а тому їх можна побачити в оточенні цілком успішних представників сильної статі, які вже чогось досягли у житті.

Непоганий потенціал мають Анастасії. Для розв'язання своїх проблем вони здатні боротися з будь-якими труднощами й негараздами. Їхня енергія притягує сильних чоловіків, які найбільше цінять у стосунках партнерство. Якщо вона допоможе їм досягти успіху, чоловіки віддадуть своїх коханій геть усе.

Ім'я Марта носять жінки, які вміють як бути коханими, так і кохати у відповідь. Вони додають у життя свого чоловіка свіжість, легкість та нову енергію. Проте, лише дійсно успішні чоловіки зможуть відповідати такій жінці, а на маленькі перемоги вона не розмінюється.

Джерело: ТСН 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень