Прикмети, які віщують швидкий прихід грошей

Не пропускайте ці знаки

Прикмети про швидкий прихід грошей

Випадково знайдена монета

Люди вірили, що чужа, але не крадена, монета – передвісник прибутку. А, якщо вона ще й жовтого кольору, то вас точно чекає успіх. Знахідку треба обов’язково забрати й сказати такі слова:

Монетку забираю, багатство чекаю

Важливо: підіймати монети, які лежать на перехресті, не можна. Зазвичай на перехресті маги та відьми залишають вроки, хвороби та негаразди. З перехрестя взагалі нічого підіймати не можна!

Свербить ліва долоня

Ліва рука з давніх-давен вважається грошовою. Ще з давнини на ринку продавці завжди старалися брати гроші лівою рукою. Тож, якщо раптом без видимих ​​ причин засвербіла ліва долоня, можна сміливо розраховувати на швидкі гроші.

Переплутали сіль із цукром

Це не погана випадковість, це – добрий знак. Згідно з прикметою, після такої неприємності вас чекає прибуток.

Пташиний послід на одязі

«Сюрприз» від птаха – це завжди до грошей. Не сумуйте, а готуйте кишені та гаманці для надходження великих грошей.

Забруднити купюру

Якщо ви випадково порізалися і заляпали банкноти кров’ю, це добрий знак. Люди вірили, що подібна неприємність трапляється перед приходом великих грошей.

Не вдається розміняти велику купюру

Бувають випадки, що вам терміново треба розміняти купюру і, як на зло, ніхто не приходить на допомогу. Кажуть, ці гроші треба обов’язково кудись інвестувати або купити лотерейний білет. Можливо, ви зірвете джек-пот або отримаєте коштовний подарунок.

До вас прибилася безпритульна тварина

Добро добром повертається, вірили люди. Якщо до вас прийшла кішка або собака, прийміть її. Ця тварина принесе вам обов’язково удачу.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень