Приємні несподіванки – Овнам, тимчасова невпевненість – Стрільцям: гороскоп на 27 вересня

А Риби можуть помилитися

ОВНИ

Цього дня не покладайтеся на інтуїцію, прислухайтеся до фахівців та уникайте конфліктів. В особистих справах можуть очікувати приємні сюрпризи.

ТЕЛЬЦІ

Можливі несподівані приємні знайомства. Також цього дня не варто давати порожніх обіцянок, бо незабаром доведеться відповідати за свої слова. 

БЛИЗНЯТА

Дуже продуктивний день для вашої кар'єри, тому варто задуматися над тим, як ви можете трохи відкоригувати свої методи роботи.

РАКИ

Не дозволяйте нікому втручатися у своє життя, а також самі нікого не повчайте.

ЛЕВИ

Зараз вам допоможе ваша наполегливість. Попри все йдіть до своєї мети. Також це найбільш сприятливий час для проведення різних фінансових операцій. 

ДІВИ

Уникайте занадто емоційного спілкування з колегами, щоб не зіпсувати стосунки. У цей період корисною буде фізична активність, особливо піші прогулянки. 

ТЕРЕЗИ

Ви зможете домогтися гарних результатів,якщо працюватимете самостійно. А от в особистих питаннях краще прислухатися до думки близьких.

СКОРПІОНИ

Цього дня вам не можна йти на невиправданий ризик. Також не поспішайте брати участь в реалізації чужих планів. 

СТРІЛЬЦІ

Зараз ви будете не надто впевненими в собі й постійно сумніватиметеся. Цей період треба перечекати, незабаром він закінчиться.

КОЗОРОГИ

Не бійтеся попросити поради й не відмовляйтеся від допомоги. Так ви швидше та якісніше зможете виконати поставлені завдання.

ВОДОЛІЇ

Можна приймати важливі рішення, які стосуються професійних питань. Колеги готові підтримати вас і завдяки цьому ви досягнете блискучих результатів. 

РИБИ

Може з’ясуватися, що ви не надто компетентні в деяких питаннях. Якщо ви й помилитеся, то не дуже засмучуйтеся, адже не помиляється лише той, хто нічого не робить.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень