Прибуток – Тельцям, прихильність керівництва – Овнам: гороскоп на 15 червня

А Козорогам краще не ходити на побачення

ОВНИ

Цей день стане справжнім випробуванням на роботі. Але є й позитив: всі проблеми допоможуть вам вирости професійно й заслужити прихильність керівництва.

ТЕЛЬЦІ

Ви зустрінете людину, яка виділить вас із натовпу, відзначивши ваші таланти та вміння. Ця зустріч може принести вам користь і прибуток.

БЛИЗНЯТА

Через невдоволення в особистих стосунках, вам захочеться чогось нового. Зорі попереджають, що це може призвести до розчарування.

РАКИ

Ви можете дозволити собі трішки божевілля. Зробіть те, про що давно мріяли, ризикніть і отримаєте незабутні емоції.

ЛЕВИ

Вам вдасться поєднати непоєднуване в роботі. Як наслідок очікуйте нових важливих завдань.

ДІВИ

Ви можете відчути себе дуже самотніми. Навіть у компанії ви будете почуватися одинокими. Саме час провести аналіз свого життя.

ТЕРЕЗИ

Експерименти та нововведення не принесуть вам нічого, крім стресу. Тому краще дійте традиційно, спираючись на свої знання. Зараз починається пора професійного підйому.

СКОРПІОНИ

Цього дня ви можете отримати несподівану пропозицію особистого характеру. Ви будете явно не готові до цього, тому краще взяти паузу на роздуми.

СТРІЛЬЦІ

День буде насиченим. Вам доведеться спілкуватися з великою кількістю людей і вирішувати питання, які зазвичай ви не вирішуєте. Але у вас все вийде.

КОЗОРОГИ

Будь-які любовні справи цього дня радості не принесуть і будуть невдалими. Не варто зараз приймати важливі рішення і навіть ходити на побачення.

ВОДОЛІЇ

Саме час для переоцінки цінностей. Ви вже виросли зі старого і готові рухатися далі.

РИБИ

Вам не варто квапити події в питаннях кар’єри. Зараз там такий штиль, що ваші спроби будуть марними. Та й не час зараз.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень