Поворот на 180 градусів: чотири знаки Зодіаку чиє життя зміниться у другій половині лютого

Жити по-старому вже не вдасться

ОВЕН

Овни вже на порозі нових шансів. Не пропустіть їх, проводьте час продуктивно. Нові плани найкраще реалізовувати із друзями. Зірки попереджають: не варто вплутуватися у незаконні справи, особливо пов'язані з грошима.

ЛЕВИ

Вам час зробити вибір. Ви або приймаєте навколишніх такими, які вони є, або готуйтеся бути на самоті. Витрачати час і нерви на те, щоб перевиховувати когось – марна справа. Натомість краще займіться своїм здоров'ям та іншими корисними справами.

СКОРПІОНИ

Насувається вітер змін. Зміни торкнуться близького кола. Тому беріть активну участь у справах сім'ї та друзів, тоді вам точно допоможуть у скрутну хвилину.

КОЗОРОГИ

Настав час розставити пріоритети. Вам доведеться зробити вибір між можливістю заробітків та часом, проведеним із другою половинкою. Пам'ятайте, що вас люблять, тож варто відповісти взаємністю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень