Повага – Тельцям, неприховане захоплення – Левам: гороскоп на 23 січня

А Рибам не варто показувати характер

ОВНИ

Зараз вам дуже потрібна буде порада та погляд збоку, адже від ваших рішень залежатиме ваше найближче майбутнє, а значить, їх треба дуже добре обдумати.

ТЕЛЬЦІ

День буде вдалим, якщо ви не дозволите людям втручатися у ваше життя. Вмійте сказати «ні» тим, хто спробує на вас тиснути – це не зіпсує стосунки, а змусить людину вас поважати.

БЛИЗНЯТА

Будьте привітними, не конфліктуйте й уникнете неприємностей. Також намагайтеся не спілкуватися з надто емоційними особами. 

РАКИ

Доклавши незначних зусиль, ви зможете легко домогтися поставлених цілей. Якщо відчуєте, що з якимись питаннями впоратися складно, то не відкладаючи попросіть про допомогу.

ЛЕВИ

День сприятливий для творчих і любовних справ. Вас побачать непересічною особистістю й навіть висловлюватимуть неприховане захоплення.

ДІВИ

У вас буде не найкращий настрій, однак постарайтеся не давати волю негативу. Це може обернутися для вас не дуже добре. 

ТЕРЕЗИ

Якою б зараз не була спокуса втекти від реальності, не робіть цього. Також зверніть увагу на стан свого здоров'я й більше дбайте про себе.

СКОРПІОНИ

Зорі застерігають вас від вживання міцних напоїв, оскільки під дією алкоголю ви ризикуєте створити собі чимало проблем.

СТРІЛЬЦІ

Не намагайтеся переламати хід подій та якось вплинути на ситуацію. Відпустіть її. А поки займіться тим, що допоможе звільнити голову від гнітючих думок.

КОЗОРОГИ

Навіть якщо вас щось дуже засмутить цього дня, не поспішайте приймати рішення. Так ви не вирішите свої проблеми, а лише додасте їх собі.

ВОДОЛІЇ

Будьте щирими в стосунках з коханими й намагайтеся не робити того, чим вам могли б вам дорікнути.

РИБИ

Намагайтеся не показувати характер й будьте більш поступливими з оточуючими, щоб не зіпсувати стосунки, які цінуєте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень