Потреба у грошах – Водоліям, обережність – Близнятам: гороскоп на 2 лютого

Також зараз потрібно особливо старанно працювати

ОВНИ

День підходить для переговорів й укладання угод, проте ближче до вечора важливі папери краще не підписувати. Вдома постарайтеся не реагувати на критику та не соромтеся відкрито говорити про свої бажання.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться вирішити відразу кілька важливих проблем. Ви будете активними, а це допоможе розібратися з великою кількістю справ і питань.

БЛИЗНЯТА

Зараз вам потрібно бути обережними у всьому. Ви можете розчаруватися в людях, на яких покладали великі надії.

РАКИ

Цього дня є ризик обману, тому пильнуйте. Можливий конфлікт з кимось із близьких.

ЛЕВИ

Ви зможете налагодити зв’язки з потрібними людьми й на роботі з'явиться можливість для підвищення.

ДІВИ

У роботі зараз треба продемонструвати особливу старанність та відповідальність. Найбільш важливі питання, наприклад, фінансові чи майнові, варто обдумувати на самоті, без втручання сторонніх.

ТЕРЕЗИ

Можлива критика з боку керівництва або колег. Прислухайтесь, адже неуважність, брак знань чи досвіду можуть призвести до помилок у роботі.

СКОРПІОНИ

Не бійтеся суперечити людям, особливо, якщо впевнені у своїй правоті. Запасайтеся терпінням і постарайтеся реагувати на все максимально спокійно.

СТРІЛЬЦІ

Це вдалий період для професійної діяльності. Беріть ініціативу у свої руки та не довіряйте людям, які занадто багато обіцяють.

КОЗОРОГИ

Зорі рекомендують сконцентруватися на досягненні однієї конкретної мети, забувши на певний час про усе інше. Так у вас буду більше шансів досягнути успіху.

ВОДОЛІЇ

Вам може знадобитися велика сума на якусь непередбачену покупку. Але зорі прогнозують вам незабаром легкі гроші.

РИБИ

Цього дня очікуйте підвищеної уваги з боку керівництва, тому намагайтеся бути у формі й більше віддавайтеся роботі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень