Полювання на модні жакети відкрито! Осінь 2020 (ФОТО)

Підбірка найактуальніших моделей від експертів Vogue Україна

Актуальний цього року жакет не втрачає позицій й в осінньому сезоні. Його можна вдягти із шовковими сукнями й легкими спідницями, у комбінації з вовняними штанами й шкіряними елементами.
Головні тренди майбутнього сезону уже зібрали фахівці Vogue.ua. Подейкують, що за такими моделями нині триває справжнє полювання: жакети маскулінного крою, варіанти з акцентом на рукави, картаті жакети, приталені блейзери, укорочені моделі, оксамитові піджаки й чорні шкіряні жакети.

З чоловічого плеча

На модних подіумах переважає тенденція на маскулінність. Не зміняться такі вподобання й цієї осені. Випробувати тренд – придбати піджак, ніби із чоловічого плеча. На їх створення дизайнерів надихнула епоха 1980-х.

Модна блогерка Леоні Ганне купує варіанти всіх кольорів веселки й використовує їх як основу свого гардероба. На її сторінці можна знайти десятки способів як носити модний жакет чоловічого крою в повсякденному житті.

Картаті

Картатий жакет — основа ділового стилю. Він миттєво додає образу суворості й елегантності. Без нього дует сорочки й штанів має не такий привабливий вигляд. У колекціях дизайнерів сезону осінь-зима 2020/2021 представлені цікаві варіації жакетів, прикрашених цим культовим принтом.

Christian Dior після низки експериментів показали новий картатий жакет The Bar за принципом градієнта. Monse зробили ставку на приталений жакет зі знакової британської картатої тканини «принц Уельський», а Saint Laurent продемонстрували кілька жакетів всіляких відтінків у «гусячу лапку».

Приталений

Прийдешнього осінньо-зимового сезону в колекціях брендів стало більше жакетів приталеного крою. Жіночна форма піджаків, що злегка підкреслює талію, особливо сподобалася дизайнерам і, ймовірно, буде до душі дівчатам.

Вперше подібні піджаки стали популярними у 1950-х і відтоді періодично поверталися на модні подіуми в різних інтерпретаціях. Цієї осені можна носити жакет, що нагадує смокінг, вовняні піджаки з елементами корсета або підкреслили витончені жіночі вигини контрастним широким ременем.

Укорочені

Якщо влітку всі носили кроп-топи й блузи, що трішки відкривають лінію талії, то тепер черга дійшла до вкорочених жакетів. Такі жакети мають суттєву перевагу — вдало підкреслюють довжину ніг. Але є одне головне правило: висота штанів або спідниці має доходити до крайньої лінії жакета й у жодному разі не залишати вільного простору.

Чорна шкіра

Чорні шкіряні жакети — синонім осіннього модного сезону. З настанням холодів перше, до чого тягнеться рука — шкіряний жакет або байкерська куртка. Прийдешнього сезону осінь-зима 2020/2021 Vogue пропонує зосередити увагу на першому пункті.


Акцент на рукави

Наймодніші жакети цієї осені мають пишні рукави. У центрі уваги опинилися жакети з рукавами-буфами, «ліхтариками» або елегантними єпископськими варіаціями. Жакети з об’ємними плечима найкраще пасуватимуть високим дівчатам з витонченою й тендітною фігурою, оскільки вони, як і будь-які речі, натхнені стилем 1980-х, візуально додадуть об’єму лінії плечей.

Оксамит

А от оксамитовий піджак якнайкраще пасуватиме на осінніх вечірках. Оксамитові блейзери з легкістю перетворять будь-який образ і додадуть шику й блиску.

Victoria Beckham зробили ставку на стриманий чорний жакет, який і до офісу можна вдягнути. Тим часом Etro продемонстрували оксамитовий смарагдовий смокінг, який конкуруватиме навіть з найвишуканішою вечірньою сукнею.

Матеріали Vogue Україна

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень