Подружжя з Рівненщини переправило за кордон 19 ухилянтів (ФОТО)

Під виглядом водіїв бусів

Подружжя із Рівненського району налагодило  схему ухилення від призову. Із жовтня минулого року по січень цього року вони переправили через кордон 19 військовозобов’язаних чоловіків.

За даними слідства, організаторкою «бізнесу» є 39-річна жителька Рівненського району, яка спільно з чоловіком-підприємцем оформляла документи для військовозобов’язаних чоловіків для внесення їх до інформаційної системи «Шлях».

Ухилянти під виглядом водіїв вантажівок перетинали державний кордон України. Вартість послуг становила від 800 до 1300 євро.

Співучасниками «бізнесу» були 40-річний житель Рівненського району та 31-річна мешканка Волині, які «переганяли» буси назад в Україну.

Саме під час одного із таких рейсів на пункті пропуску їх і затримали силовики.

Під час обшуків слідчі вилучили у підозрюваних 350 тисяч гривень у різній валюті, банківські картки, мобільні телефони, флеш-носії та комп’ютерну техніку. Також було вилучено 4 автівки «Volkswagen Crafter», документацію, зокрема трудові договори та чорнові записи.

Суд обрав фігурантам запобіжні заходи у виді цілодобового домашнього арешту.

Відповідно до санкції статті ділкам може загрожувати від 7 до 9 років за ґратами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: ухилянти
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень