Почався жах. Всі вагони зруйновані: Провідниця розповіла про момент удару росіян по вокзалу в Херсоні

На щастя, люди встигли заховатися в укриття

Напередодні ввечері російські війська обстріляли залізничний вокзал у Херсоні. В момент атаки там перебувало близько 140 людей.

Пасажирів, які мали їхати потягом з Херсона до Києва, евакуювали до Миколаєва. З Миколаєва іншим евакуаційним потягом вони таки прибули до Києва.

Провідниця потягу Херсон-Київ пані Жанна розповіла, що коли почався обстріл, вона була у вагоні. Після цього начальник потягу зателефонував їй та сказав йти до укриття.

Перший вибух ми почули, коли зайшли до вокзалу. «Прилетіло» десь за вагонами. Потім всі швидко пішли до укриття. І тільки ми зайшли, почався жах, обстріли. Всі люди сиділи і тихенько чекали. Посипалось навіть все у підвалі. Але всі це пережили, – розповідає провідниця.

Всі вагони потяга, в якому провідниця мала їхати з пасажирами до Києва, зруйновані.

Навіть не знаю, чи підлягають вони ремонту, – зазначила пані Жанна.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень