Почалося: рф проводить черговий наступ (КАРТА)

Вони стягують техніку

Геолокаційні кадри боїв підтверджують наступ окупантів на північний захід від Сватового на Луганщині. Тут росія залучила частини кількох дивізій наступу. Про це у Телеграмі пише військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

При цьому ЗСУ тримають оборону, зауважують у Генштабі. Зокрема, у ранковому зведенні повідомили таке:

- Противник, намагаючись взяти під повний контроль Донецьку та Луганську області, продовжує зосереджувати основні зусилля на ведені наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках в районах Кремінна, Бахмут, Авдіївка, Опитне, Мар’їнка і Вугледар.

 

 

Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію для завдання ударів по позиціях наших військ.

 

 

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Білогорівка Луганської області.

Видання Foregin Police повідомляє, що Росія підготувала тисячі одиниць техніки для нового наступу. Черговий повномасштабний наступ росії очікують через кілька днів. Цю інформацію Foregin Police підтвердив український військовий чиновник на умовах анонімності:

- Найближчі 10 днів ми очікуємо на нове масштабне вторгнення. Росія почала озброюватися і готуватися до наступу.

 

За оцінками українських військових, росія вже має 1800 танків, 3950 бронемашин, 2700 артилерійських систем, 810 радянських реактивних систем залпового вогню, таких як «Град» і «Смерч», 400 винищувачів і 300 вертольотів, готових до нової хвилі.

Водночас Пентагон охарактеризував російські війська, які вже були кинуті на полі бою в останні тижні, як «погано оснащені та погано навчені».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень