Побачити мальовничі місця Рівненщини можна буде під час міжнародного веломарафону (ФОТО)

Статус заходу, хоч і неофіційний, підтверджують учасники з-за кордону

Йдеться про триденний марафон «Поліська Січ – 2017», що на початку червня проходитиме наймальовничішими, найвизначнішими маршрутами «Медового кола» - комплексу туристичних маршрутів, які прокладаються туристичними об’єктами Рівненського Полісся, цікавими з точки зору краєзнавства, природної, культурної та історичної спадщини за підтримки міжнародної програми розвитку сталого туризму «GreenWays».

Як повідомив нам ініціатор та організатор марафону, громадський активіст, голова спілки велосипедистів Рівненщини, Юрій Ойцюсь, зараз відбувається активна підготовка до проведення марафону – маркування основного маршруту та розвідка і прокладання нових, дещо полегшених, альтернативних маршрутів.

Цьогоріч марафон «Поліська січ» проводитиметься вже вдруге, - каже Юрій,- ми очікуємо, що у цьому році до участі долучиться близько 500 велотуристів, що представлятимуть усі регіони України. Будуть також учасники із-за кордону. Тож, де-факто, матимемо статус міжнародного.

Головна мета марафону – популяризація активних видів відпочинку та здорового способу життя.

Звісно, ми враховуємо різний досвід, в тому числі здобутий нами у минулому році, і щодо умов розміщення кемпінгового табору, і щодо прокладання альтернативних, полегшених, але не менш цікавих маршрутів тощо.

Отже, усіх, хто бажає взяти участь у 3-денному велосипедному марафоні «Поліська Січ – 2017», організатори запрошують 3-го червня о 8:00 на місце старту в м.Рівне, поблизу супермаркету «Фреш» (вул.Богоявленська, 40), попередньо зареєструвавшись на сайті марафону - way.rv.ua.

Протягом 3-х днів учасники проїдуть 300 км привабливими місцями Полісся.

 Марафон фінішуватиме 5-го червня у місті Рівне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень