Платять за гріхи предків: 5 знаків Зодіаку мусять буквально все «вигризати зубами»

Але на це є свої «ліки»

Астрологи розповіли, хто з представників зодіакального кола розплачується за гріхи минулих поколінь.

Мовляв, вони від народження мають проблеми з кармою, тож мусять до всього докладати більше зусиль, аніж інші.

ОВЕН

Це сміливі люди, здатні на справжній героїзм. Однак у комплекті до цього йде самолюбство та непомірна гордість. Їхні нащадки несуть на собі відбиток саме такого ставлення до життя. Щоб розірвати порочне коло, Овну необхідно бути трохи скромнішим і виявляти повагу до оточення.  

РАК

Цей знак відпрацьовує запальність і депресивність своїх предків, які не вміли радіти життю. Через це Ракам усе життя доводиться боротися зі своїми страхами та сумнівами. Щоб вирівняти карму, цим людям треба навчитися приймати допомогу і помічати добро у тому, що їх оточує.  

ДІВА

Предки Дів були цілителями, але часто виявлялися безсилими перед смертю. Тепер життя представників знака сповнене гіркотою втрат. Їм треба постаратися з усіх сил примножувати радість у світі, не сумувати й стійко приймати свої поразки – великі і малі.

ТЕРЕЗИ

Терези стикаються зі спокусою піти на підлість заради досягнення власних цілей. Якщо вони піддадуться спокусі, то прирікають своїх нащадків на тяжкі випробування. У представників знака є все, щоб боротися зі своєю темною стороною – тонка інтуїція та неабиякі розумові здібності. Варто лише докласти трішечки більше зусиль до того, чим вони займаються.  

КОЗОРІГ

Ці люди з покоління в покоління стають усе мудрішими. Однак цей дар має і зворотний бік – нерозуміння з боку інших і самотність. Козороги звалюють на свої плечі весь тягар світу, тож їм варто більше уваги приділяти конкретним людям, а не вирішенню світових проблем.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень