Плануєте ремонт? Що буде в тренді у 2024 році (ФОТО)

Дизайнери представили кращі ідеї щодо інтер'єру наступного року, та визначили тенденції на весь рік

ФОТО з сайту eds.ua

Відмова від нейтрального

Дизайнери зійшлися у думці, що кімнати білих, бежевих, світло сірих тонів уже всім набридли. Вони надто безхарактерні, а зараз люди готові зробити ставку на настрій і колір. Навіть якщо йдеться про просто яскраві акценти.

Наприклад британський виробник фарб зазначає, що найбільш запитуваним відтінком сьогодні є Electric Blue. Його найкраще поєднувати з оливково-зеленими та свіжими персиковими відтінками.

Великі, зручні крісла

Як ніколи раніше люди стали цінувати комфорт. Тож найбільший попит матимуть глибокі U-подібні дивани та м'які крісла, де можна зручно лежати. Дизайнери відзначають тренд на двомісні крісла, наче в кінотеатрі, кутові дивани та крісла із загнутими краями, щоб забезпечити домашні посиденьки, особливо напередодні святкового сезону.

Квітковий принт

Щоразу як квіткові малюнки на стінах ставали популярними, їх сприймали як сезонне явище. Зараз дедалі популярнішою стає тенденція, що квіти можуть бути й цілий рік, навіть коли погода стає холоднішою.

Коричневі та бежеві відтінки

Сірі тони втрачають популярність, оскільки люди замість холодного та бездушного прагнуть тепла і спокою. Наступного року підлогу чи її покриття обиратимуть у бежевих, світло-коричневих та темно-шоколадних відтінках.

У 2024 році повернеться паркет, стиль підлоги, який виник у замках Франції в 16 столітті. Йдеться передусім про малюнок шеврон, він додає простору текстури. Але при цьому зберігає її достатньо нейтральною.

Джерело: 24 канал 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень