Післявоєнний прогноз щодо курсу валюти: скільки буде коштувати долар

Ситуацію можуть врятувати заробітчани та відкладене на «чорний день»

Завершення активної фази воєнних дій прогнозують влітку. Тоді ж експерти прогнозують й зростання вартості валюти. Національна валюта може девальвувати до 35 гривень за долар.

Бізнес тим чи іншим способом буде формувати попит на валюту. Експорт сильно обмежений і підприємства продовжують руйнуватися. Тому товари будуть все більше і більше імпортними, тим більше, що внутрішнє виробництво зараз знаходиться під фізичною небезпекою в особі ракетних ударів, — пояснив економічний експерт Данило Монін.

За його словами врятувати ситуацію допоможуть заробітчани, які будуть переказувати валюту додому, аби підтримати рідних, а також коли українці почнуть продавати власні заощадження.

Фінансові аналітики прогнозують, в перший повоєнний час долар буде в межах 32,5-45 гривень, а євро від 35,43 до 49,95 грн.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень