Яблучний пиріг, що тане в роті, за 15 хвилин. Так шарлотку ви ще не готували
Це дуже смачно
Це один із найвдаліших рецептів шарлотки з яблуками. Вона виходить дуже пишною, ніжною, дуже ароматною та вологою, при нарізці на шматочки не кришиться.
На приготування тіста ви витратите всього 15 хвилин.
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт.;
- Цукор – 200 г;
- Борошно – 150 г;
- Дрібка солі;
- Розпушувач – 1 ч.л;
- Яблука – 4 шт.;
- Лимонний сік – 3 ч. л;
- Кориця – на смак;
- Ванілін.
Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо тонкими скибками, збризкуємо соком лимона. Яблука вибирайте кисло-солодкого сорту, щоб вони створювали баланс смаку із солодким тістом.
Яйця починаємо збивати з щіпкою солі, потім додаємо ванілін і цукор і збиваємо масу до збільшення та пишноти.
Всипаємо частинами просіяне борошно з розпушувачем, збиваємо.
Додаємо яблука та перемішуємо.
Форму для випікання застеляємо пергаментом, змащуємо її вершковим маслом або олією і викладаємо тісто.
Зверху можна посипати цукром та корицею.
Випікаємо при 180 градусах близько 40-50 хвилин, але готовність перевіряйте шпажкою.
Охолоджену шарлотку посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Джерело: simplerecipes
Радіо Трек: НОВИНИ