Перша ознака того, що у вас буде старечий запах

Перелік хронічних хвороб, які на це безпосередньо впливають

Неприємний старечий запах має кілька причин. Передусім це залежить від вікового метаболізму, виділення молочної кислоти та кислих продуктів. Також на це впливають неправильне харчування, зайва вага та хронічні захворювання.

Старечий запах може виникнути у хворих на цукровий діабет. У цих людей через потові залози виділяються продукти обміну цукру та ацетон.

Також у групі ризику люди з хронічними хворобами нирок, у яких з віком додається ще й запах сечовини. Крім того, хвороби печінки та кишківника теж впливають на запах тіла.

Шлунок і кишківник — це не помийна яма, куди треба все скидати. Звичайно, людина у віці має частіше приймати душ, більше приділяти уваги чистоті одягу. Але й обов'язково скоригувати своє харчування з урахуванням стану здоров'я, — пояснюють експерти.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень