Перевірити парфуми на стійкість та якість можна навіть не відкриваючи флакон

Парфумери поділилися своїми секретами

Підробки настільки часто трапляються у продажу, що покупці ставлять під сумнів справжність флаконів навіть у сертифікованих точках продажу. Інколи навіть сканування штрих-кодів на спеціалізованих сайтах не є гарантією оригінала.

Швидко перевірити якість парфуму можна, інтенсивно струснувши флакон. А потім поспостерігати за тим, як багато бульбашок утворюється на поверхні.

 

Стійкі парфуми - містять велику кількість ароматних олійних інгредієнтів у складі. На поверхні таких парфумів має з'явитися багато бульбашок - які повільно осідатимуть на дно у вигляді важких олійних крапельок.

В ароматах, в яких міститься менший відсоток ефірних олій, бульбашки підуть з поверхні набагато швидше. А от якщо дорогий аромат з великим вмістом олій після струшування швидко повернувся до колишньої форми без опадів, значить є привід засумніватися в його якості та перевірити справжність іншими способами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень