Паніка – Рибам, доленосна зустріч – Тельцям: гороскоп на 9 лютого

Також багатьом потрібно попрацювати над особистими стосунками

ОВНИ

Ви вперто не хочете бачити того, що відбувається, й поводитеся так, ніби нічого не помічаєте. Вам краще проаналізувати події й почати діяти. Інакше наслідки можуть виявитися не надто приємними.

ТЕЛЬЦІ

Цей день буде дуже особливим. Вас чекає важлива зустріч, яка вплине на ваше подальше життя.

БЛИЗНЯТА

Вам потрібно налаштуватися на позитив і навчитися знаходити позитивні моменти у будь-якій ситуації. Якщо у вас вийде, то ваше особисте життя знову розквітне.

РАКИ

Чим більше ви будете боятися впустити зміни у своє життя, тим більше знижуватиметься ваша самооцінка. Будьте більш впевненими в собі і у вас все вийде.

ЛЕВИ

Не варто якось форсувати події в особистому житті. Нехай краще все йде своєю чергою, нікого не напружуючи та не примушуючи до якихось рішучих дій.

ДІВИ

Вас не відпускатимуть спогади. Згадається перше кохання і у вас виникне непереборне бажання подзвонити цій людині. Зателефонуйте, вона напевно вам зрадіє.

ТЕРЕЗИ

Вам вдасться уникнути сварки тільки в тому випадку, якщо ви вчасно опануєте себе. Зробити це варто, тому що ваші близькі люди можуть образитися на тривалий час.

СКОРПІОНИ

Чим менше ви розповідаєте вашій коханій людині про ваше життя, тим менш близькими людьми ви один для одного стаєте. Якщо це і є вашою кінцевою метою, то ви на правильному шляху. Якщо ж ні, то не варто так закриватися і тримати все в собі.

СТРІЛЬЦІ

Беріть ініціативу у свої руки. Так у вас з'явиться можливість зробити все так, як ви вважаєте за потрібне. Тільки намагайтеся робити це мудро.

КОЗОРОГИ

Вашому партнеру буде за щось соромно перед вами. Спробуйте якомога швидше його заспокоїти, аби не зіпсувати день.

ВОДОЛІЇ

Вам цілий день доведеться відгадувати різні загадки. Вас захочеться дізнатися правду про якусь подію і ніщо не зможе вас зупинити.

РИБИ

Можуть відбутися деякі зміни, які будуть безпосередньо стосуватися вас. Тільки не впадайте з цього приводу в паніку, інакше ви ризикуєте залишитися в цьому стані надовго.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень