П’ять порад дерматолога для гарного запаху волосся

Волосся добре поглинає усі запахи навколо, і часом це проблема

Уникайте джерело неприємного запаху

Як би смачно не пахли смажені котлети, це точно не той запах, який варто тримати у своєму волоссі. У такому разі краще вдома працювати у хустинці чи шапці.

Запах тютюну теж не кращий аромат для волосся. Уникайте місць паління у приміщенні, та працюйте над собою, якщо згубної звички треба позбутися вам.

Перевірте здоров’я

Аби виключити, що неприємний запах волосся чи шкіри голови - це наслідок хвороби, здоров’я краще перевірити. Лікарі пояснюють, що себорейний дерматит має запах. У такому випадку треба пройти лікування, адже просто маскування запаху проблему не вирішить.

Ефірні олії

Олія м’яти, розмарину чи апельсину чудово освіжає волосся. Але перед купівлею уточніть, чи ця олійка підходить для волосся, чи шкіри голови. Це важливий нюанс.

Ароматизовані засоби

Використовувати звичайні парфуми для волосся не треба, адже спирт у їхньому складі нашкодить волоссю. Краще обирати засоби для догляду, які не треба змивати, з ароматом, який подобається.

Миття волосся

Це найбільш вірогідний спосіб освіжити шкіру голоси й надати волоссю приємного аромату. Проте, мити голову щодня не обов’язково. Вистачить і два-три рази на тиждень.

Джерело: Focus.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень