Освітяни роз’яснили, скільки коштів та як можна повернути за пробне ЗНО

Пробне ЗНО-2022 не відбулося через війну

В Українському Центрі оцінювання якості освіти дали роз’яснення щодо повернення коштів, сплачених за участь у пробному ЗНО.

Нагадаємо, пробні тестування мали проводитися наприкінці березня. Вартість проходження одного тесту коливалася в залежності від регіонального центру оцінювання якості освіти – від 270 до 309 грн.

Для учасників з Львівського РЦОЯО (сюди належить Рівненська область) вартість одного тестування становила 300 грн.

Яка сума повертається учасникам пробного ЗНО?

В УЦОЯО наголосили:

Особам, які зареєструвалися для проходження пробного ЗНО, буде повернуто частину сплачених, але не використаних для підготовлення тестувань коштів. Сума, що підлягає поверненню, залежатиме від регіону, де вступник планував проходити тестування. 

Учасникам з Львівського РЦОЯО повертають 205 грн з 300.

Який механізм повернення коштів?

Учасники пробного тестування можуть не лише повернути кошти на особистий банківський рахунок, а й перерахувати їх на підтримку Збройних Сил України.

Для повернення/перерахунку коштів, сплачених за  проведення пробного ЗНО, учасники мають:

  1. Авторизуватися на спеціальному сервісі на сайті Українського або відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти, зазначивши назву регіонального центру, якому було сплачено за послугу,  логін та пароль доступу до персональної сторінки учасника пробного ЗНО.
  2. Вибрати, куди перерахувати кошти: на підтримку Збройних Сил України чи на особистий (або іншої фізичної особи) рахунок.

Якщо учасники бажають перераховувати кошти на підтримку Збройних Сил України, то за допомогою цього сервісу вони мають підтвердити згоду на переказ коштів, зазначивши свої прізвище та ім’я так, як зазначили під час реєстрації для участі в пробному ЗНО.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень