Острозький митець, якого підозрюють у вбивстві жінки, заперечує свою причетність до злочину

52-річного мешканця Острозького району підозрюють у замаху на вбивство та вбивстві.

Начальник слідчого управління поліції Рівненщини Олександр Панасюк розповів, що днями до поліції звернулася мешканка Острога з повідомленням про зникнення її 49-річної матері.

Та розповіла, що матір зникла ще місяць тому. Зі слів заявниці, жінка вела такий спосіб життя, який не давав подумати про те, що з нею щось трапилося.

На фото Олександр Панасюк

Коли до поліції надійшло повідомлення про зникнення жінки, то правоохоронці спілкувалися також 52-річним скульптором, які мав близькі стосунки зі зниклою. Деякий час вони жили разом. Поліції він розповідав, що не знає про місце перебування зниклої.

Втім, під час розшукових заходів щодо іншого злочину, який скоїв 52-річний підозрюваний, поліцейські знайшли тіло 49-річної потерпілої.  

Тіло жінки знайшли у підвалі майстерні скульптора, яка знаходиться на території складських приміщень одного з навчальних закладів, що на вулиці Незалежності в Острозі.

 

Труп був прикиданий різним сміттям, ґрунтом та вугіллям.

У неділю, 23 лютого, поліції надійшло повідомлення про замах на вбивство 30-річного острожанина. Правоохоронці встановили причетність до цього злочину 52-річного скульптора.

Під час застілля між ними виник конфлікт. Підозрюваний, який систематизовано вживав алкоголь і перебував у такому стані, який і спричинив нанесення тілесних ушкоджень потерпілому.

 

Тілесні ушкодження він спричинив сокирою. Потерпілий отримав понад 3 удари по голові, що призвело до перелому основ та склепіння черепа.  

 

Нині потерпілий від цього злочину перебуває в лікарні у відділенні нейрохірургії. Його стан тяжкий.

До слова, головний слідчий зауважив, що факт спричинення смерті 49-річної ще потребує проведення слідчих дій.

Наразі 52-річний підозрюваний заперечує своє відношення до вбивства жінки.  

 

Однак його причетність до вбивства жінки доводять тілесні ушкодження на тілі потерпілої внаслідок предмета, яким підозрюваний і хотів вбити свого товариша по чарці.  

Відомо, що чоловік зловживав алкоголем. Втім, іноді виконував замовлення з малювання та виготовлення скульптур.

Нині підозрюваний перебуває у СІЗО. Йому обрали запобіжний у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

 

Скульптору загрожує довічне позбавлення волі.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень