Офіційно названо новий клуб Мессі. Він гратиме з ветераном збірної України

Аргентинський форвард зізнався, що йому не вдалося перейти до «Барселони»

Аргентинський форвард Ліонель Мессі продовжить кар'єру в «Інтер Маямі», заявив зірковий футболіст в інтерв'ю Diario Sport. Цю ж інформацію спочатку повідомив журналіст Гільєм Балазі.

— Я ухвалив рішення перейти до Маямі. Я все ще не впевнений, чи закрито угоду на 100% або чогось не вистачає, але ми вирішили продовжити маршрут туди, – сказав Мессі.

Ліонель зізнався, що йому не вдалося перейти до «Барселони».

— Я вирішив, що поїду до Маямі. У мене були пропозиції від європейських команд, але я навіть не розглядав їх, бо мав план перейти до «Барселони, а якщо не вийде, то піти з європейського футболу, – цитує аргентинця Mundo Deportivo.


Зазначимо, що в «Інтер Маямі», яким володіє легендарний англійський ексфутболіст Девід Бекхем, із січня виступає ветеран збірної України Сергій Кривцов.

1 червня стало відомо, що Лео залишить французький «Парі Сен-Жермен» після цього сезону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень