Очолить жінка: На півночі Рівненщини створили ще одну військову адміністрацію (ФОТО)

До цього такий статус мала лише Рівненська ОВА

Відтепер на Рівненщині буде Вараська міська військова адміністрація. Такий Указ підписав президент України Володимир Зеленський.

На цю посаду призначили жінку – Людмилу Мариніну. Донині вона очолювала Вараську районну державну адміністрацію. Про це повідомив очільник Рівненщини Олександр Коваль.

- Людмила Мариніна має чимало досвіду і впевнений, що впорається з поставленим завданням. Переконаний, в умовах війни відповідне рішення важливе. Адже це насамперед про безпеку.

 

А також про більш скоординовану взаємодію між органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, військовими, цивільним населенням та фахівцями в енергетичній сфері, - сказав начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль.

Людмила Мариніна

Також Олександр Коваль додав, що заходи щодо створення Вараської міської військової адміністрації здійснюватиме Генштаб Збройних Сил України та Рівненська обласна державна адміністрація.

ДОВІДКА

Міська військова адміністрація — це тимчасовий орган на період воєнного стану, який вводиться в ситуації неспроможності місцевого самоврядування. Момент введення міської військової адміністрації полягає в тому, що коли немає голови, коли депутатський корпус не може виконувати свою роботу.

Тобто, це більше стосується саме окупованих та деокупованих громад. Громад, які в зоні активних бойових дій. Там це може бути виправдано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень