Очищувальний засіб для обличчя, яким ніколи не буде користуватися дерматолог

Перевір свою косметичку

Найгіршим засобом для очищення шкіри обличчя дерматологи вважають серветки для зняття макіяжу. І є вагомі причини на те, аби якнайшвидше викинути їх до смітника.

Вони не лише шкідливі для навколишнього середовища, а й буквально розмазують макіяж замість очищування шкіри. Дія серветок дуже агресивна, при цьому засоби з SPF вона не витирає зовсім.

 

Тертям ми тільки подразнюємо шкіру, а гігієнічного результату не отримуємо.

Більшість серветок для демакіяжу містять спирти та агресивні поверхнево-активні речовини, які подразнюють шкіру, особливо у поєднанні з необхідністю терти обличчя матеріалом туди-сюди, щоб видалити косметику.

Найкращий спосіб очищення шкіри обличчя - це спочатку використовувати масляний засіб чи міцелярну воду на сухій шкірі, а потім вмитися, обравши гель або пінку на водній основі.

Дуже важливо очищати обличчя по лінії росту волосся, щоб мінімізувати шкідливі наслідки механічної дії на шкіру.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень