Нова реальність шкіл у США. Блогер про освіту після карантину

У Лос-Анджелесі опублікували рекомендації для шкіл які вмістилися на сорок одну сторінку

Дмитро кілька років мешкав у Канаді, але торік наважився на переїзд з сім'єю до США. Тож пандемію коронавірусу він зустрів у Лос-Анджелесі й історію своїх буднів описує в Instagram.

В одному з його останніх дописів йдеться про вимоги до організації навчального процесу у місцевих школах після повернення дітей за парти.

Він зазначає, що рекомендації школам опублікували на 41 аркуші. Тож наведемо їх зі слів Дмитра.

1. Розміри шкільних класів у США стандартні, але після карантину там повинно бути не більше шістнадцяти учнів. Кожен учень буде сидіти окремо за своєю партою. З класів приберуть круглі столи, за якими до цього сиділи одразу четверо школярів.

Зазвичай у класах близько 30 учнів і як з них дозволять ходити у школу тільки половині, наразі невідомо.

Припускають, що дітей поділять на групи й вони ходитимуть у школу у різні зміни. Крім того, чимало батьків можуть не наважитися відправляти малечу до школи, тож проситимуть заклад організувати онлайн-навчання, як у період карантину.⠀

ФОТО з Instagram

2. Масковий режим є обов'язком. Для вчителів й для учнів. Дитина щонайменше шість годин буде сидіти у масці.

Їдальні після відновлення навчання не працюватимуть. Дитина може їсти за своїм столом в шкільному класі.

3. По можливості більшість занять проводитимуть на шкільному подвір’ї просто неба. Скасують всі паради, ранки, театральні вистави й т. д.

Під час фізкультури діти зможуть грати тільки в ігри, в яких можна дотримуватися дистанції. Уже придумали гру у квача, в якій треба влучити в іншу дитину чимось на зразок м'якої палиці.

При цьому батьки уже обговорюють можливість закупити індивідуальні м'ячі кожному учневі, щоб кожен грав тільки зі своїм.

4. Всі сходи й проходи стануть односторонніми, рух тільки в одному напрямку за стрілками.

ФОТО з Instagram

5. І доволі стандартне й поширене явище – вимірювання температури на вході, дезінфекція та миття рук. Більше ніякої загальної канцелярії та посиденьок на килимі з учителем і друзями.

До слова, як працюватимуть ці рекомендації у реальному житті – поки невідомо, адже остаточного рішення про старт навчального року (а це 18 серпня) ще не ухвалено.

Відомо, що деякі коледжі у Лос-Анджелесі перейшли на дистанційне навчання до кінця календарного року. ⠀

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень