Ні олії, ні духовки, ні сковороди: пишний омлет легко приготувати із трьох інгредієнтів
Найнезвичайніший спосіб приготування омлету
Омлет – найпопулярніший сніданок у всьому світі. Зазвичай його готують із молока та яєць, додаючи різноманітні інгредієнти на свій смак.
Але його й можна приготувати без олії, сковороди та не включаючи духовку. Приготувавши такий сніданок на пару, вам не потрібно буде відмивати деко або сковороду, пише Телеграф.
Інгредієнти:
- 250 мл - яєчної маси кімнатної температури;
- 250 мл - молока кімнатної температури;
- дрібка солі.
У тарілці змішайте 4 яйця виделкою. Посоліть на свій смак і додайте таку ж кількість молока. Влийте молоко у яйця, просто перемішайте, не збиваючи.
Тарілку переставте в каструлю з водою до середини тарілки, накрийте кришкою і все поставте на великий вогонь. Після закипання зменште вогонь і готуйте омлет приблизно 20 хвилин.
Переверніть готовий омлет на плоску тарілку та подавайте.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ