Неймовірний торт без випікання – з полуницею і желе (РЕЦЕПТ)
Смачно і легко готується
Тортики, які не потрібно випікати – це чудовий варіант. Вони дуже смачні і легко готуються, крім того, для здоров’я так корисніше. Таким чином менш як за годину можна зробити соковитий полуничний чизкейк
Рецептом поділилася фуд-блогерка Вікторія Дідус (victoria_didus).
Інгредієнти:
- м’який сир (творог) – 500 г
- цукор – 120 г
- ванільний цукор – 10 г
- сметана – 250 г
- желатин (швидкорозчинний) 18 г + вода 150 г
- печиво – 150 г
- вершкове масло – 60 г
- желе – 90 г + окріп – 400 мл
- полуниця – 400 г (можна взяти й інші ягоди)
Приготування:
Усі секрети - на відео. А під ним знайдете текстовий варіант
Спершу треба замочити желатин (вода має бути кімнатної температури).
Тоді готуємо основу: подрібнюємо печиво і з’єднуємо його з розтопленим вершковим маслом. Пересипаємо у форму, застелену харчовою плівкою чи пергаментом, і гарненько втрамбовуємо за допомогою склянки
Потім з'єднуємо м’який сир із цукром, ванільним цукром і сметаною. Збиваємо все блендером до однорідного стану.
Приблизно третину полуниці подрібнюємо й додаємо до сирної суміші, туди ж вводимо розтоплений желатин і перемішуємо все до однорідного стану. Тоді переливаємо у форму.
Ставимо у морозилку на 15-20 хв.
Тим часом желе розводимо з кип'яченою водою, трохи охолоджуємо.
Полуницю, що залишилась, ділимо навпіл. І тоді прикрашаємо десерт ягідкою та обережно заливаємо зверху желе
Знову ставимо у морозильну камеру на 20 хв – до повного загустіння (можна поставити і в холодильник, але часу тоді треба буде набагато більше).
Радіо Трек: НОВИНИ