Непорозуміння через гроші – Левам, більше впевненості – Дівам: гороскоп на 11 лютого

А Козорогам захочеться вчитися

ОВНИ

Цього дня буде багато метушні, причому без причини. Справи, з якими самотужки впоратися не вдається, поки краще відкласти.

ТЕЛЬЦІ

Удача на вашому боці, тому будуйте плани, реалізовуйте сміливі ідеї й не сумнівайтеся в успіху. Але намагайтеся дотримуватися комфортного ритму, щоб уникнути перевтоми.

БЛИЗНЯТА

Не бійтеся спробувати новий підхід для розв'язання старої проблеми. Навіть якщо ви зробите помилку, то серйозних наслідків не буде.

РАКИ

Максимум уваги приділіть фінансовим питанням і не залишайте без нагляду гаманець.

ЛЕВИ

Рішучі та активні дії цього дня протипоказані. Також може виникнути непорозуміння з домашніми через гроші.

ДІВИ

Цього дня ви зможете владнати серйозну справу й це додасть вам впевненості. Головне підійти до справи нестандартно та з душею.

ТЕРЕЗИ

Зараз не варто займатися з’ясовуванням стосунків – краще піти на поступки. Так ви збережете і нерви, і свій час.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для фінансових справ. У цей час ваше матеріальне становище має покращитися – в тому числі й через раціональне використання наявних коштів.

СТРІЛЬЦІ

Не чекайте завдань, а вирішуйте самі, що робити в першу чергу. І справі віддавайтеся повністю.

КОЗОРОГИ

День підходить для навчання. Процес піде легко та з задоволенням, тому за короткий час ви зможете дізнатися багато нового та корисного.

ВОДОЛІЇ

Зараз у вас буде багато клопоту вдома. Але якщо за рішення проблем ви будете братися з ентузіазмом і натхненням, то швидко з усім впораєтеся.

РИБИ

Зараз вам все вдаватиметься, навіть спілкування з неприємними особами. Однак, зорі радять вам бути уважними у цьому спілкуванні, щоб не сказати зайве. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень