Небезпечні подарунки – Тельцям, людина-проблема – Скорпіонам: гороскоп на 15 листопада

А Козорогів чекають приємні сюрпризи

ОВНИ

Вас підстерігатимуть спокуси, подекуди серйозні. Але якщо ви спочатку добре подумаєте, то вам вдасться опанувати себе. У спілкуванні не будьте надто довірливими й не бійтеся здатися холодними чи раціональними.

ТЕЛЬЦІ

Не приймайте подарунки від людей, які нав'язливо шукають вашого товариства. Не варто потрапляти у залежність.

БЛИЗНЯТА

В особистому житті цей день буде періодом боротьби. Якщо у поведінці коханих щось буде вам не до вподоби, то не соромтеся відверто сказати про це.

РАКИ

Постарайтеся хоч трохи побути наодинці з собою. Зараз вам треба тихий спокійний відпочинок, бо товариство може вас дратувати.

ЛЕВИ

Від вашої поведінки будуть залежати стосунки з оточуючими. Ви можете образити близьку людину й через це почуватиметеся некомфортно.

ДІВИ

Вам треба більше часу проводити з дітьми. Будьте уважні й до своїх фінансів. Не давайте зараз гроші в борг.

ТЕРЕЗИ

Доля не готує вам труднощів або випробувань, тому проживіть цей день у своє задоволення. Це зарядить вас.

СКОРПІОНИ

Ви можете не стримати емоції й додати проблем не лише собі, але й іншим. Будьте обережними з новими знайомими – довіряйте своїй інтуїції, але підключайте й логіку.

СТРІЛЬЦІ

Конфлікти з найближчими родичами можуть зіпсувати цей день. Домогтися свого ви зможете лише якщо не будете опускатися до грубості. Вирішуйте все спокійно.

КОЗОРОГИ

Вас чекають приємні несподіванки. Надійдуть нові цікаві пропозиції, на які варто звернути увагу. День буде перспективним і в питаннях кохання.

ВОДОЛІЇ

Постарайтеся не нервувати через дрібниці. Більше часу проводьте в компанії приємних вам людей.

РИБИ

Кохана людина може додати вам проблем своїми претензіями та образами. Шукайте для себе приємні заняття, які дозволять розслабитися.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень