Не всі знають про цей трюк: Що досвідчені кухарі додають, коли смажать цибулю
Додайте секретний інгредієнт
Цибуля – основа для багатьох страв. Виявляється, її смак може бути пікантним та ароматним завдяки хитрощам.
Бальзамічний оцет
Додайте 1 ст.л. у момент, коли цибуля вже стала м’яка. Разом з ним додайте трохи солі і цукру. Так цибуля вийде не тільки золотистою, а й неймовірно смачною.
Куркума
Багато хто знає куркуму як яскраву спецію. Вона корисна, а ще — це натуральний барвник. Цибуля, посмажена з куркумою, буде гарантовано золотистою. Схожий ефект матимуть карі та паприка.
Сода
Не варто боятися додати під час смаження дрібку соди. Така цибуля стане апетитною і золотистою.
Джерело: Патріоти України
Радіо Трек: НОВИНИ