Не поступається Хюррем Султан: як у реальному житті виглядає сіра миша Міхрімах Султан з «Величного століття»

Акторці від природи пощастило з яскравою зовнішністю і роки її тільки прикрашають

Знаменитий турецький серіал «Величне століття» свого часу прикував до екранів тисячі глядачів по всьому світу. Історична драма, для зйомок якої запросили низку відомих акторів і пошили близько 200 костюмів, залишила слід у серцях фанатів, тож тепер — навіть через багато років — їм цікаво дізнаватися, як виглядають в житті їхні улюблені герої.

Як за останні роки змінилася найулюбленіша донька Султана Сулеймана та Хюррем Султан — Міхрімах. Її роль зіграла турецька акторка Пелін Карахан, якій на сьогодні вже виповнилося 38 років. Виявляється, у житті вона ще прекрасніша, ніж на екрані!

Вона не тільки акторка, а й телеведуча.

 

Загалом її кар’єра починалася зі зйомок у рекламі. Переважно це були ролики з популяризації шоколаду Nestle, Coca-Cola та шампунів, також вона рекламувала клуб для гольфу та багато іншого.

У свої 38 актриса виглядає просто чудово. У неї від природи дуже яскрава зовнішність: світлий відтінок волосся (медовий блонд) та широкі густі темні брови.

Дехто з шанувальників вважає, що вона зробила пластику, підрівнявши собі вилиці та підкоригувавши губи, але чи дійсно це так — сказати важко.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень