Не може самостійно ходити і погано говорить: ведучому «Хто зверху?» діагностували важку хворобу (ВІДЕО)

Це рідкісний синдром, який виявляють в 1 випадку зі 100 тисяч

Ведучий програми «Хто зверху?» Богдан Шелудяк, більш відомий як Богдан Буше, повідомив підписникам, що страждає на хворобу, яку виявляють в 1 випадку зі 100 тисяч.

Артисту діагностували рідкісний синдром Гійєна-Барре.

Шелудяк вийшов на звʼязок з підписниками, погано вимовляючи слова і порівнюючи свій стан з «овочем». В Instagram він закликав уважно ставитися до свого здоровʼя:

— Вчора мені підтвердили діагноз синдром Гійєна-Барре.

 

У більшості випадків він виліковний, але поки мій імунітет вбиває мою нервову систему, поступово мене паралізуючи.

 

Так, я теж в а*уї, бо випадок 1/100.000, а це зайвий раз доводить, що я ще той везунчик. Несіть лотерейний квиток, – написав Шелудяк.

Актор додав, що немає конкретних причин, які б призвели до такого стану, але він підозрює, що свою роль зіграли стрес та нервові ситуації.

— Поки мене не почали називати Богдан Грецький, бо я вже як овочевий салат, я вам хочу сказати – ставтесь до свого життя та здоровʼя більш відповідально, – наголосив він.

Зірка українських серіалів також повідомив, що вже не може самостійно пересуватися. Додамо, що його хвороба часто проявляється паралічами, порушеннями чутливості та вегетативними розладами.

Шелудяк ліг на стаціонарне лікування, але поки йому не стало краще. Втім, критично стан також не погіршується. Артист сподівається якнайшвидше одужати, а поки дякує підписникам за теплі слова та жартує.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень