Назвали знаки Зодіаку, які будуть дуже щасливі в квітні

У них все налагодиться

Астрологи розповіли про «білу смугу» в житті двох знаків Зодіаку. Фахівці кажуть, що представники цих знаків люди будуть безумовно щасливі. Мова йде про Овнів і Риб. 

Овен

В останні кілька тижнів Овни могли бути спантеличені. Траплялись неприємності на роботі, «розборки» з сусідами, неполадки з технікою. Але вже у квітні ситуація стабілізується.

Так, з другого числа Венера входить в будинок добробуту, що віднесе на другий план всі побутові негаразди. Ще один аспект, який вплине на щастя - це вирішення якихось давніх суперечок. Наприклад, на користь Овнів може закінчиться якийсь судовий розгляд. 

Астрологи кажуть, що Овнам до кінця березня краще не кидатися гучними обіцянками та не підписувати вартісні угоди. А вже з квітня можна ризикувати - несподівані рішення будуть вдалими. 

Риби

З кінця 2022 року Риби мали не найкращу ситуацію з грошима. Траплялось, що доходи були меншими за витрати. Також Риб могли турбувати старі травми або хронічні захворювання.

З квітня всі неприємності підуть. Весняний настрій, бадьорість, мотивація, а також стрімке вирішення всіх проблем - це те, на що Рибам варто очікувати вже зовсім скоро. 

Зірки закликають Риб до кінця березня ні з ким не сваритися, тому що це може спричинити емоційне рішення, про яку вони потім шкодуватимуть.

Зауважимо!

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія не є академічною наукою. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень