Навіщо померлі приходять до нас уві сні: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Чому нам сняться померлі родичі або знайомі? Слід розуміти, що взаємини з кожною конкретною людиною не обов’язково закінчуються відразу ж після її смерті.

Ми не перестаємо відчувати якісь почуття і емоції по відношенню до померлого, процес забування розтягується на довгі роки, а деякі спогади залишаються з нами на все життя.

Відносини не закінчуються, навіть після смерті залишається якийсь духовний зв’язок, що дозволяє відчувати і уявляти собі до болю знайомі риси.

Саме цей зв’язок, незавершені справи, невиконані зобов’язання – все це тримає душу мертвого в нашому світі, не дозволяючи відкласти процес остаточного прощання.

Так навіщо ж вони приходять до нас? Душі мертвих можуть приходити до вас для певного енергетичного підживлення або ж просто в пошуку допомоги, наприклад, надання якоїсь дуже важливої для них інформації.

Чому ж саме уві сні?

У звичайному стані людина занадто зайнята повсякденними справами і турботами і не дуже сприйнятлива до різного роду душевних коливань.

Уві сні всі основні розумові і життєві процеси уповільнюються, ми занурюємося в малорухливий стан, дуже схожий на смерть, і відповідно мертвим стає набагато легше виходити на контакт і передавати свої послання.

Найчастіше душі приходять у сни до своїх найближчих родичів, до яких були сильно прив’язані за життя. Найбільш ймовірний контакт в перші кілька місяців після смерті, коли ця людина все ще залишається прив’язана до свого тіла, житла, улюблених місць.

Мертві приходять у сни в основному для того, щоб попросити у нас про допомогу або попередити нас про якусь подію.

Якщо уві сні померлий просить вас погодувати його, почитати улюблену книгу або ж зігріти, не варто лякатися.

При пробудженні обов’язково обговоріть це, даючи зрозуміти, що побажання було почуто, і виконайте всі необхідні дії для того, щоб максимально виконати його. Це дозволить душі заспокоїтися і знайти довгоочікуваний спокій.

Як визначати стан душі мертвої людини?

Померлі можуть поставати у снах перед нами у зовсім різних станах. На що варто звертати увагу в першу чергу?

Насамперед, згадайте, як і в що був одягнений померлий, хороший і охайний одяг свідчить про сприятливий стан душі.

Також пригадайте, в якому віці вам приснився померлий. Молодість і краса є добрими знаками, тоді як неміч і хворобливий вигляд свідчать про якісь серйозні проблеми.

Дуже важливим є ваше загальний емоційний стан після пробудження. Якщо залишаються тільки позитивні відчуття, значить, мертвий задоволений і почуває себе досить добре в потойбічному світі.

При зворотній ситуації варто замислитися, чим можна полегшити його долю і допомогти знайти вічний спокій.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень