Нагальні фінансові потреби – Скорпіонам, тільки кохання – Ракам: гороскоп на 11 травня

А життя Овнів зміниться

ОВНИ

Зорі попереджають про зміни. Цього дня може відбутися доленосна зустріч, яка переверне ваше життя.  

ТЕЛЬЦІ

Ваш день буде спокійним і приємним. Жодних непорозумінь не передбачається. Головне, не беріть на себе чужі обов’язки й не намагайтеся усім догодити.

БЛИЗНЯТА

Зараз доля дасть вам шанс. А, можливо, й не один. Будьте впевненими та рішучими, щоб взяти від цього дня максимум.

РАКИ

Ви можете дозволити собі повністю зануритися у любовні справи – роботі це не завадить. Але не дозволяйте близькій людині маніпулювати вами.

ЛЕВИ

Вам не варто планувати на цей день надто багато справ – краще обмежитися найбільш терміновими, оскільки ви все одно не встигнете зробити все заплановане. Вас постійно відволікатимуть.

ДІВИ

Перегляньте свої стосунки з колегами й спробуйте розібратися, що ви робите не так. Постарайтеся звести конфлікти до мінімуму – так буде краще і для ваших нервів, і для вашої кар’єри.

ТЕРЕЗИ

Цього дня  бажано зайнятися своїм здоров'ям. Зараз прекрасний час для профілактики. День підходить для занять спортом, дієт і складних косметичних процедур.

СКОРПІОНИ

Вам терміново можуть знадобитися гроші. Шанси отримати їх є, але для цього доведеться зробити вдвічі більше.

СТРІЛЬЦІ

Вам випаде можливість диктувати свої умови. Обставини складатимуться так, що саме ви прийматимете усі важливі рішення.

КОЗОРОГИ

Цього дня ви будете надто емоційними, тому вам піде на користь усамітнення. Так ви набагато швидше зробите роботу й не зіпсуєте стосунки з потрібними людьми.

ВОДОЛІЇ

Вам варто спробувати себе у новій справі й трохи урізноманітнити своє життя. В особистих стосунках можлива втрата довіри та взаєморозуміння.

РИБИ

Зараз вдалий час для розширення сфери впливу, зустрічей і переговорів. У відносинах з близькими будьте обережними, щоб ненароком не образити когось.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень