Надя Дорофєєва презентувала сольний кліп після розпаду «Время и Стекло» (ВІДЕО)

Співачка щаслива, що нарешті може сказати своїм шанувальникам: «Привіт, це DOROFEEVA!»

Після закриття поппроєкту «Время и Стекло» Потап оголосив, що відтепер Надя Дорофєєва стане сольною співачкою. Під сценічним ім'ям DOROFEEVA артистка презентувала перший кліп на пісню «gorit».

Крім того, Надя Дорофєєва звернулася до величезної армії своїх фанатів:

19 листопада я влаштувала масштабну онлайн-вечірку на YouTube, в Instagram і TikTok одночасно і зібрала цілий стадіон глядачів у прямому ефірі. Разом з чоловіком Вовою Дантесом ми запросили додому друзів - Потапа і Ірину Горову, Дашу і Мишу Кацуріних, Яну Гордієнко. Я прийняла дзвінки-вітання від Позитива, Івана Дорна, Мота і Саші Гудкова. А справжнім сюрпризом для мене стала поява MONATIK і Віри Брежнєвої! Я вдячна кожному, адже для мене привід більш ніж важливий - запуск сольного проєкту!

[media=206227] [media=206226]

Сьогодні ви почули перший трек «gorit» - пісню про мої почуття і емоції від миті, коли зустрічаючи свою любов, ти не розумієш, триватиме ваша зустріч тільки до ранку або, може бути, це назавжди? У тексті звучить оголена дівоча душа, яка вирішує віддатися моменту і не думати ні про що. Цей авторський сингл написаний спільно з моїм другом і продюсером Потапом за участю MOZGI Studios. І, до речі, я майже дописала весь альбом і дуже хочу, щоб ви його швидше почули.

[media=206225] [media=206228]

Кліп «gorit» - відображення того, як я змінилася, і того, яка я зараз. Разом з режисером Таню Муінне і її командою ми створили історію про естетику, стиль і музику нової DOROFEEVA. Спасибі, що розділили перші емоції від прем'єри разом зі мною. Сьогодні - моя душа gorit! Шалено щаслива розділити з вами цей момент. Перший крок, до якого мене вів довгий шлях - хвилюючий крок, але з такою підтримкою стартувати не страшно! gorit - перша грань DOROFEEVA, яку ми відкриваємо. Попереду багато цікавого! І з кожним етапом я буду дивувати вас все більше і сильніше .

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень