Набридливих гусениць із капусти прожене звичайне... варення

Дієвий метод, яким користувалися ще наші бабусі й дідусі

Одна з головних задач при вирощуванні капусти полягає у знешкодженні ненажерливої гусені. Щоб її позбутися, не обов’язково біти у магазин за спеціалізованими препаратами. Хімічні засоби можна застосувати пізніше, коли екологічні способи вже будуть випробувані (і якщо такі раптом не допоможуть).

Ефективною підмогою у цій нерівній боротьбі може стати варення.

Капусту потрібно обмастити солодким варенням. Таким чином ви приманите на грядку ос, а вони вже розберуться із гусінню, а заодно і з солоденьким

Якщо надумаєте використати рідкий засіб, то обприскайте капусту з пульверизатора. А при наявності звичайного густого варення просто трохи намастіть його на листя рослин.

Важливо! Цей спосіб підійде на той випадок, коли гусінь ще не сильно розмножилась. В іншому випадку без пестицидів обійтись буде тяжко...

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень