На Рівненщині у жінки з кишені випала граната

Каже, що знайшла її на узбіччі

Днями на зупинці громадського транспорту у селі Княгинин, що в Дубенському районі, правоохоронці помітили жінку, яка помітно нервувала.

Піл час спілкування з поліцейськими 44-річна жителька села Добрятин поводила себе підозріло, а коли намагалася дістати із кишені цигарки, то замість них випав предмет, що ззовні схожий на гранату, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини.

Поліцейські вилучили корпус гранати Ф-1. Жінка каже, що знайшла боєприпас на узбіччі. Оскільки не знала, що з ним робити — везла показати знайомому.

Ще одну гранату Ф-1 із запалом правоохоронці виявили у колишньому Гощанському районі.

Вони зупинили автомобіль Volkswagen Bora. Під час проведення поверхневого огляду в кишені куртки 44-річного жителя Сум виявили речовину рослинного походження, схожу на марихуану. А  салоні – бойову гранату.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень